OMGEVING


Bed & Breakfast Maas ligt direct aan de Maas. U geniet in onze Bed & Breakfast van een heerlijk ontspannen verblijf. Middenin de natuur vindt u bij ons rust en ruimte. En wilt u er op uit, dan biedt de directe omgeving van Bed & Breakfast Maas u leuke activiteiten en interessante bezienswaardigheden.


Wandelen en fietsen

De Omgeving van Bed & Breakfast Maas leent zich uitstekend voor prachtige wandel-en fietstochten.

Maak eens een lange tocht langs de rivier de Maas of door de weidse polders. Onze Bed & Breakfast ligt nagenoeg aan de route van het bekende pelgrimspad (Wilhelminasluis-Giessen). Ook Nationaal Park de Biesbosch ligt op korte afstand.U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Ook een bezoek aan het Biesbosch museumeiland is beslist de moeite waard. Of maakt u een tocht met de fluisterboot; zo beleeft u de Biesbosch vanaf het water.


Woudrichem

Bed & Breakfast Maas ligt tussen de vestingsteden Woudrichem en Heusden. Woudrichem is een gezellige en mooie vestingstad met een historische haven. U vindt hier diverse restaurants, musea en originele winkels. U kunt hier heerlijk wandelen door de oude vesting en over de stadswallen. U maakt meteen kennis met het decor van de bekende tv-serie 'Dokter Tinus'. Deze serie is grotendeels in Woudichem opgenomen. Het 'huis'van dokter Tinus ligt aan de stadswal.


Slot Loevestein

U kunt met het voetveer vanuit Woudrichem de oversteek maken naar Slot Loevestein. Daar waar Maas en Waal tezamen komen, ligt midden in de natuur het beroemste kasteel van Nederland. Op het historische slot is voor jong en oud van alles te beleven; soldaten, ridders......spannende verhalen. U komt er alles te weten over Hugo de Groot en zijn ontsnapping in de boekenkist.


Heusden

Ook vestingstad Heusden biedt u de gezellige Brabantse sfeer. U vindt hier leuke winkeltjes, terrassen en een mooie haven. U kunt er, eventueel onder begleiding van een gids, een stadswandeling maken. De gids neemt u mee naar historische steegjes, pleintjes en naar de stadshaven.


Zwemmen

U kunt zwemmen in de Maas. Het strand ligt tegenover Bed & Breakfast Maas. Op circa 1 kilometer van onze Bed & Breakfast ligt het nieuwe binnen-en buitenzwembad Aqua Altena.


Tot slot ligt de gezellige stad 's Hertogenbosch op zo'n 25 kilometer afstand van onze Bed & Breakfast. Attraciepark de Efteling bereikt u in 20 min met de auto.

Heusden
Oude liefde Woudrichem
Maas bij Andel